Hoşgeldiniz...

Lansinoh Türkiye' nin katkılarıyla hazırlanan bu blog emziren annelere adanmış olup; renkli yaşam önerileri, faydalı bilgiler sunmak üzere hazırlanmaktadır. Keyifli vakit geçirmeniz dileğimizle... Hoşgeldiniz...



17 Şubat 2012 Cuma

Sağlıklı Hamilelik, Sağlıklı Bebek...


YENİ LANSINOH BESİN DESTEK ÜRÜNLERİ, ANNE ADAYLARI VE EMZİREN ANNELERİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLUYOR

 
 Meme ucu kremi, süt saklama ürünleri, süt pompası, göğüs pedleri ve temizleme mendilleriyle emzirme ürünleri kategorisinde anne ve anne adaylarının en güvendiği marka olan LANSINOH,  yeni besin destek ürünlerini piyasaya sunuyor.

25 yılı aşkın süredir hamile ve emziren annelerin ihtiyaçlarını dinleyen ve çözümler üreten Lansinoh, hamilelik ve emzirme döneminde artan besin ihtiyaçlarnı karşılamak için Lansinoh besin destek ürünlerini sunuyor.
Özel olarak hamilelik ve emzirme dönemi için geliştirilen Lansinoh besin destek ürünleri, vücudun bu dönemlerde ihtiyaç duyduğu besinleri en doğru oranda almasını sağlıyor.
Lansinoh Besin Destek Ürünleri Hakkında;
Lansinoh Folic Acid: B ve C vitamini ile zenginleştirilen ve yavaş salınımlı tabletler ile sunulan Lansinoh Folic Acid,  hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk üç ayında artan folik asit ihtiyacını karşılayarak, fetüste oluşabilecek nöral tüp defektini engellemeye yardımcı oluyor.
Lansinoh Pregvit MR; hamilelik öncesi, hamilelik ve sonrasında artan vitamin ve mineral ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor.
Lansinoh B-Cal-DM; hamilelik ve emzirme döneminde artan kalsiyum ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. İçerisindeki magnezyum ise hamilelikte sık yaşanan krampların azalmasında rol oynar.
Lansinoh Omegavital; hamilelik dönemindeki artan vitamn mineral ve omega-3 ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Lansinoh Omegavital Omega-3 Balık Yağı kapsüllerini ve Vitamin-Mineral tabletlerini, aynı kutu içerisinde iki farklı besin desteği olarak sunuyor.
Lansinoh Lact-o-femme; sağlıklı bir emzirme dönemi için geliştirildi. Bu ürün grubu annenin hamilelik sonrası dönemde yeterli kalite ve miktarda süt üretebilmesine yardımcı oluyor. Lansinoh Lact-o-femme; Omega-3 Balık Yağı kapsüllerini ve Vitamin-Mineral tabletlerini, aynı kutu içerisinde iki farklı besin desteği olarak sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız medoratörlerimiz tarafından onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
Teşekkür ederiz.